Humac lancerer nyt loyalitetsprogram

Humac vil kæle for kunderne med medlemstilbud og konkurrencer.

De tider er forbi, hvor salg af Appleprodukter var begrænset til en eller to nichekæder, som man som Mac-bruger pænt måtte finde sig i at handle hos. Når selv supermarkedskæder hopper med på vognen og begynder at forhandle iPads og iPhones, må man som dedikeret Appleforhandler skille sig ud på anden vis.

Humac vælger nu at lancere et loyalitetsprogram, der skal give kunderne noget ekstra at komme efter. Programmet har været under udvikling i over et år, og er udviklet i samarbejde med bureauet Magnetix, som er eksperter på området.

Programmet er skruet sammen som et medlemsprogram, og er sammensat således, at jo mere du som kunde bruger Humac, des flere fordele får du som medlem. Til forskel fra andre, traditionelle medlemsprogrammer er Humac ikke kun interesseret i at få kunderne til at købe mere, men også i at få folk til at involvere sig – blandt andet på Facebook. Medlemsskabet er delt ind i tre niveauer, alt efter hvor engageret man er. Blandt fordelene er medlemstilbud, invitationer til events, konkurrencer og auktioner. Derudover får man som medlem løbende nyttig viden om brugen af deres produkter i form af nyhedsbreve, unikke tips og adgang til skræddersyede kurser.

Alt sammen kommunikeres via mail eller Facebook.

“Vi er rigtig glade for at vores kunder foretrækker at handle hos Humac. Det er jo vores kunder vi lever af, så derfor har vi overvejet nøje, hvordan vi kan gøre noget ekstra for dem, og vise at vi værdsætter deres loyalitet. Løsningen faldt på det nyligt introducerede loyalitetsprogram. Det giver kunderne mere værdi for pengene og gør det endnu sjovere at handle hos os”.  – siger Vibeke Lerfeldt Bjerker, Marketingchef hos Humac.

Det er naturligvis gratis at være medlem af Humac, og medlemskabet er ikke købsbetinget. For at lokke folk ind i folden er der hver måned en iPod Nano på højkant til en heldig vinder blandt nye medlemmer.
Har du lyst til at tilmelde dig kan det gøres både på Humacs Facebookside, på hjemmesiden og via SMS: HUMAC til 1919

© 2012, https:. All rights reserved.