iPad 3 kan være i butikkerne den 16. marts

Meget tyder på en hurtig lancering af den nye iPad 3 / iPad HD.

Pålidelige kilder fortæller til 9to5mac, at Apple Store planlægger et stort event den 16. marts. Den 16. marts er desuden den dag, hvor Apple åbner to nye Apple Stores; en i Houston, Texas, og en i Harrods i London.

Sammen med rygterne om at Apple i øjeblikket fragter nye iPads ind i USA er der altså meget der tyder på en lancering 9 dage efter præsentationen i dag, hvilket også vil være det helt samme mønster som ved lanceringen af iPad 2 sidste år.

Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvornår iPad 3, eller iPad HD, som den nye iPad måske kommer til at hedde, kommer til Europa. Tidligere har der været forlydender om at den skulle komme til Tyskland den 23. marts, altså nøjagtig en uge senere. Og 9to5mac kan også fortælle at Apple planlægger et lanceringsevent netop den 23.  Eftersom det næppe er et eventuelt nyt Apple TV, der får en særskilt lancering kunne man jo krydse fingre og håbe på at der er tale om en europæisk lancering………..

9to5mac 

Læs også:

iPad-event: Følg med på MacZonen 

iPad 3 = iPad HD? 

iPad 3: Kasser med iPad 3 er på vej til USA 

Rygte: iPad 3 kommer til Tyskland den 23. marts

 

© 2012, https:. All rights reserved.