iPad 3: Kasser med iPad 3 er på vej til USA

Meget tyder på en hurtig lancering af iPad 3.

Ifølge kilder i distributionsbranchen har Apple købt alt, hvad der kan sejle og trille til at fragte de nye iPads til USA. Faktisk er omfanget så stor at andre producenter efter sigende skulle have problemer med at få deres varer fragtet fra Kina til USA og fragtpriserne er steget med op til 20%.

De seneste par uger har der været flere rygter om at Apple i hemmelighed fragtede store mændger af iPad 3 til Staterne, sammen med en anden enhed, som går under navnet MC744LL/A – sandsynligvis den nye udgave af Apple TV.

Det tyder på en meget hurtig lancering af iPad 3, efter præsentationen i morgen. Da Apple præsenterede iPad 2 sidste år, var den nye iPad i butikkerne i USA 10 dage senere, og måske går det altså endnu hurtigere denne gang.

En anden faktor, der peger i samme retning er at BestBuy angiveligt skulle have modtaget store mængder af tilbehør til iPad 3. Kasserne er mærket med en label, der siger “Do not display until official iPad 3 launch”.

iPad 3 forventes at blive knap en millimeter tykkere end iPad 2, hvorfor hvorfor tilbehørsproducenterne skalhave tilpasset de fleste covers til det nye format.

via MacRumors, PhoneArena 

Læs også:

Se en samlet iPad 3 

iPad 3 med iOS 6 surfer allerede på nettet 

Nyt Apple TV i butikkerne 7. marts? 

Så godt bliver skærmbilledet på iPad 3 

Hedder iPad 3 iPad HD?

© 2012, https:. All rights reserved.