iPad-event: Apple præsenterer iPad 3

Apple har netop præsenteret iPad 3 på eventet i Yerba Bueno Center i San Fransisco. Den nye iPad har som ventet en Retinaskærm med en opløsning på 2048 x 1536 pixels. Det er 4 gange så meget som på iPad 2, der har 1024 x 768 p.

I alt sidder der over 3,1 millioner små pixels og hygger sig ved siden af hinanden, hvilket svarer til 264PPI, som er pænt over den definition Apple selv har sat for en retinaskærm.

Den nye iPad 3 får også en ny og hurtigere processor. Det blev også som ventet en A5X, istedet for en A6, og quadcore grafikkort, der kan tumle den vilde skærmopløsning.

På kamerasiden er der også en rigtig god forbedring. Apple har også tilføjet et nyt 5MP  iSight-kamera på iPad 3, med understøttelse af iSight autofocus med AF lock, auto face detection, edge-to-edge detail samt videooptagelse i 1080p.

Taler du engelsk, fransk, tysk eller japansk er der også Voice dictation i iPad 3, hvilket vel nærmest er en skrabet udgave af Siri. Endelig er der også 4G LTE med op til 72Mbps samt dual-carrier HSPA+.

Som ventet kommer der en hurtig levering: iPad 3 er i butikkerne den 16. marts i USA. Hvornår den kommer til Europa må vi vente lidt endnu med at finde ud af.

Også prisen blev som forventet: den billigste model koster $500, som iPad 2 gjorde da den kom sidste år. iPad 3 kommer ligesom iPad 2 i sort og hvid.

Læs mere hos Apple.

Læs også:

iPad-event: Apple præsenterer nyt Apple TV 

Video: Her er Apples nye iPad 

iPad 2 fortsætter som budgetmodel 

Her er iPhoto til iPad 

Se video fra iPad-eventet 

Nye versioner af iMovie og Garageband 

iOS 5.1 er frigivet 

Den nye iPad i Danmark den 23. marts 

Apple frigiver softwareopdatering til eksisterende Apple TV

© 2012, https:. All rights reserved.