iPad-event: Følg med på MacZonen

Her på MacZonen sidder vi klar til at give dig alle de spændende nyheder fra Apples iPad-event onsdag aften.

MacZonen sidder klar onsdag klokken 19  til at skrive artikler og vise billeder af det Apple nu måtte lancere under og efter Apples event i Yerba Buena center i San Fransisco. Vi laver ikke egentlig livedækning, men skriver nyhederne efterhånden som de kommer, så det er nemt at holde sig opdateret.

Her laver vi for en god ordens skyld et lille overblik over, hvad vi forventer vil komme på scenen:

Vi regner med at Apple udover en ny iPad, som enten hedder iPad 3 eller iPad HD vil præsentere en ny version af Apple TV.

iPad 3 får ganske givet en retinaskærm med 2048×1536 pixels, eller fire gange så meget som skærmen på iPad 2, for at være helt nøjagtig. Derudover forventer vi en ny processor, som enten er en forbedret udgave af A5 eller en helt ny A6 med fire kerner, samt et stærkt forbedret kamera og muligvis understøttelse af LTE/4G.

Derudover forventer vi at det nye Apple TV vil understøtte fuld HD med 1080p, og muligvis også har fået en opdatering med en ny processor til at drive værket.

Vi tror på en hurtig lancering af både iPad 3 og Apple TV, som kan være i handelen i USA indenfor måske kun en uge.

Derudover har der været meget snak om en billig iPad 2, samt om forskellige former for indholdstjenester, men her er vi mere skeptiske. Apple er tilsyneladende i forhandlinger med TV-stationer om en form for streamingtjeneste af TV-indhold, men det forlyder at forhandlingerne går skidt, og det vil næppe være klar til at blive lanceret allerede nu.

Der har også været snak om en musikstreamingtjeneste i høj kvalitet, og her var måske lidt at sætte næsen op efter, eftersom Apple allerede har aftaler med de store pladeselskaber. Men en musiklancering ville passe dårligt til et event, der fokuserer på billede frem for lyd.

Endelig har der været snak om en billig 8GB iPad 2, men de rygter karambolerer i øjeblikket med andre mere eller mindre modstridende rygter om en mini-iPad på enten 7 eller 7,85 tommer, som skulle komme til efteråret. Det vil ligne Apple dårligt at have så mange “budgetmodeller” på hylderne, så enten er mini-iPad’en en and, eller også er den 8GB store iPad 2 et fantasifoster.
De seneste rygter påstår iøvrigt også at iPad 3 kommer til at koste det samme som iPad 2, altså startende ved $500, og så kunne man bedre forestille sig at iPad 2 i sin nuværende form fortsætter som “budgetmodel” til en nedsat pris, hvilket også har været nævnt tidligere.

© 2012, https:. All rights reserved.