Krak lancerer ny iPad app

Krak til iPad er udviklet med fokus på den større skærm.

Krak har efterhånden en stor portefølje af iOS-apps, men de er alle optimeret til iPhone, hvorimod den nye app er bygget med udgangspunkt i, hvordan man holder en tablet. I højre side er der et hjul, der giver adgang til kategorier, korttyper og søgefelt, som kan betjenes med tommelfingeren, og resultaterne vises på en liste i venstre side.  Søgeresultaterne bliver desuden vist direkte på kortet, med mulighed for at skifte mellem gadefoto, luftfoto, hybridkort eller traditionelt kort, som vi kender det. Søgeresultaterne kan sorteres efter nærhed, brugerbedømmelser eller alfabetisk.

Krak til iPad tager udgangspunkt i din geografiske position og bruger den til at give dig de bedste søgeresultater i nærheden. Den nye app har også integration til Facebook, så du kan lade dig inspirere af, hvor dine venner har tjekket ind i løbet af de sidste 48 timer.

”Med Krak til iPad ønsker vi at give brugerne mere end bare en traditionel søgetjeneste. Vi kombinerer forskellige typer af kort og sociale medier, og vi har lagt ekstra vægt på kombinationen af nytteværdi og leg. Det skal være nyttigt og sjovt at finde personer og firmaer på Krak,” siger produktchef Pernille Trolle Brøgaard fra Eniro Danmark A/S, som står bag Krak.

Krak har tidligere lanceret én af Danmarks mest populære apps til iPhone og Android-telefoner. Ifølge Krak har mere end 440.000 danskere har hentet Krak til én af de to typer smartphones.

Krak til iPad er gratis og kan hentes i AppStore.

© 2012, https:. All rights reserved.