Ny iPod Touch rival fra HTC?

En nyligt opdaget patentansøgning fra HTC kan være en helt ny medieenhed.

Patentet blev ansøgt i efteråret 2011, men er først nu blevet opdaget. På billederne kan man se at det drejer sig om en smartphone-agtig enhed med højttalere i top og bund samt på bagsiden, hvor der også befinder sig en lille stand, der kan klappes ud. Der ser desuden ud til at være et kamera på bagsiden.

Men i beskrivelsen fremgår det at enheden kun har WiFi-forbindelse, og det kan derfor ikke være en smartphone. En multimedie-enhed a la Apple iPod Touch er derfor mere sandsynlig. HTC har efterhånden også virkelig meget at tilbyde indenfor både video og lyd: Fornyligt opkøbte de streamingtjenesten MOG, og med samarbejdet med Beats Audio, sammen med deres egen HTC Watch ville en sådan enhed for alvor blive pakket med god hardwarekvalitet og masser af indhold.

Selvfølgelig er det ikke sikkert at HTC vælger at gøre ideen til virkelighed, men konceptet ser virkelig interessant ud, så man har da lov at håbe…….

via PatentBolt

 

© 2012, https:. All rights reserved.