Officielt: den nye iPad kan kun bruge 4G-nettet i USA og Canada

Apple melder nu ud i en pressemeddelelse, hvor den nye iPad kan køre på 4G-netværket.

Kort efter lanceringen af den nye iPad, som netop fremhæves af Apple for sin understøttelse af 4G. kom det frem at den nye iPad kun understøtter de fremkvenser man bruger til 4G i USA, mens de europæiske frekvenser ikke kan udnyttes.

Nu meddeler Apple officielt at 4G LTE understøttes kun på AT&T- og Verizon-netværk i USA og på Bell-, Rogers- og Telus-netværk i Canada. I resten af verden fremhæver Apple dog at den nye iPad understøtter hurtige 3G-netværk, inklusive netværk baseret på HSPA+ og DC-HSDPA.

Den nye iPad bliver frigivet i morgen klokken 8 lokal tid i USA, Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Japan, Singapore, Schweiz og Storbritannien samt i Puerto Rico og på Jomfruøerne (USA).

Herhjemme må vi vente en uge mere, nemlig til den 23. marts.

Læs hele prssemeddelelsen her.

Læs også:

Første unboxing af den nye iPad

Nu kan du bestille den nye iPad 

Apple melder udsolgt af første parti iPads 

Ny iPad med 4G/LTE ikke understøttet i Danmark

© 2012, https:. All rights reserved.