Rapport: Apple-fjernsyn kommer først i 2013

Den asiatiske analysegruppe CLSA er klar med en ny rapport.

Det længe ventede fjernsyn fra Apple lader må vente lidt længere på sig. Det mener analysegruppen CLSA i hvertfald, da de i en ny rapport fastholder at en lancering først vil finde sted i 2013, mens de fleste analytikere længe har holdt på en lancering i slutningen af 2012.

Men til gengæld er CLSA ikke i tvivl om at der vil komme et fjernsyn fra Apple. En af indikatorerne på at der er hold i rygterne, er at Foxconns moderselskab Hon Hai for nyligt opkøbte en stor portion aktier i Sharp, osm forventes at skulle levere skærme til det nye fjernsyn. Eftersom Foxconn er Apples vigtigste underleverandør tyder det på at Apple, gennem Foxconn ønsker større kontrol med Sharp som underleverandør. Apple selv har også lavet en milliardinvestering i Sharps produktionsfacaliteter, hvilket også viser, hvor tæt samarbejdet mellem Apple og Foxconn/Hon Hai er.

Den store udfordring for Apple ligger heller ikke så meget i selve hardwareproduktionen, men snarere i at få tv-selskaberne med i en aftale om at levere indhold. De seneste forlydender fra disse forhandlinger tyder ikke på den store fremgang.

via BusinessInsider

 

© 2012, https:. All rights reserved.