Rygte: 15″ MacBook Air klar til april

Apple udvider måske serien af de populære bærbare med en 15-tommer model.

Det er ikke første gang vi har hørt rygter om en 15-tommers udgave af MacBook Air – eller om en form for sammensmeltnings af MacBook Pro og MacBook Air-linierne for den sags skyld, hvilket næsten kommer ud på et.

Rygtet kommer i denne omgang fra en tilbehørsproducent, som beskrives som en “nøglespiller inden for dockingløsninger til MacBooks”, og netop denne type tilbehørsproducent burde om nogen vide, hvad der foregår.

Producenten er faktisk så sikker i sin sag, at de har sat deres underleverandører på standby, så de er klar til at producere og forsende nye produkter indenfor de næste tre måneder.

Ifølge producenten vil den nye MacBook Air have porte på begge sider, men ingen Ethernet, ligesom det optiske drev også er droppet. Det er ikke første gang vi hører den slags rygter, og det ville også give god mening i forhold til Apples overordnede strategi, hvor iCloud mere og mere overflødiggør behovet for det optiske drev, ligesom Mac App Store gør det.

Electricpig 

Læs også:

Nye MacBook Pros forventes til april 

Læk: MacBook Pro dropper det optiske drev 

Rygte: Ny MacBook Air 15″ i starten af 2012

 

© 2012, https:. All rights reserved.