Rygte: 8GB iPad 2 bliver ny, billig iPad

Apple lancerer måske en budgetmodel af iPad på onsdag.

Rygterne kommer via Digitimes fra Apples underleverandører, som ikke altid er de mest pålidelige af slagsen, men en lille, billig iPad ville være et vigtigt redskab til at tage kampen op med de mange Android-baserede lavpris-tablets, der efterhånden findes, først og fremmest Amazons Kindle Fire, som nyder stor succes på det amerikanske marked. Apple har ved flere lejligheder gjort et nummer ud af at nedtone “faren” fra især Kindle Fire,  men det betyder ikke nødvendigvis at man ikke er interesserede i at smide en konkurrent på markedet.

Andre rygter har tidligere kredset om en billigere iPad med en mindre skærm, som i givet fald først vil dukke op til efteråret.

Digitimes mener også at vide at iPad 3 kun kommer i to størrelser, nemlig 16 og 32 GB, hvilket ville være noget af en overraskelse, hvis det er sandt. Andre rygter har talt om at 16 GB-modellen helt droppes, og at iPad 3 vil komme i tre varianter med 32, 64 og 128 GB hukommelse.

Samme kilder fortæller at Apple lægger store ordrer hos underleverandørerne i øjeblikket, og at produktionen forventes at blive dobbelt så stor som tidligere forventninger

kilde: Digitimes 

Læs også:

iPad 3: Hvor er Homeknappen? 

iPad 3-event: De seneste rygter 

Apple bekræfter iPad-event den 7. marts 

Rygte: Apple tester mindre iPad 

Rygte: Apple fortsætter produktionen af iPad 2

© 2012, https:. All rights reserved.