Se Kermit the Frog fortælle om smartphones

Hør hvad Kermit the Frog mener om smartphones og sociale medier.

USA Today har en serie kaldet Your Tech, hvor prominente personer fortæller om deres forhold til gadgets, og fornylig havde programmet besøg af hånddukkernes ukronede konge, Kermit, der fortæller om sit forhold til blandt smartphones og sociale medier.

Trods det faktum at Kermit er massivt til stede på de sociale medier, som Facebook, Twitter og Google+ er den grønne frø i virkleigheden ikke særlig meget for den nye teknologi, og han indrømmer blankt at hans profiler på de sociale medier er outsourcet til andre medarbejdere (Rystende, men sandt!!). Han er heller ikke begejstret for smartphones, hvilket man egentlig godt forstår. Når man ikke har nogen lommer, er den jo ærlig talt svær at have med sig, og når man tilmed mangler tommelfingre er det svært at SMS’e uden hele tiden at tabe telefonen (!) Kermit fortæller også at mobildækningen i sumpen hvor han bor heller ikke er særlig god. Men som han selv påpeger: Når man er nederst i fødekæden, er det også vigtigt at holde fokus og ikke lade sig distrahere……….

© 2012, https:. All rights reserved.