Stor interesse for Googles I/O-konference

Trods en fordobling af prisen blev billeterne udsolgt på 28 minutter.

Google afholder deres årlige I/O-messe i slutningen af juni, og interessen for at deltage har i år slået alle rekorder. Selv om Google har fordoblet prisen på en billet til konferencen, så den nu koster $900, blev billetterne alligevel revet væk ca dobbelt så hurtigt som sidste år, hvor det tog en times tid at få udsolgt.

Sidste år fik alle deltagerne på I/O-konferencen en gratis Galaxy Tab 10.1 foræret, og mon ikke der også i år vil være uddeling af en eller anden form for gadget? Men selv om man ikke er blandt de heldige udvalgte er der i år mulighed for at følge med i det meste via live-stream på I/O’s hjemmeside.

Hvis rygtet om en ny, billig Google-tablet taler sandt vil en præsentation på I/O-konferencen være oplagt.

Google 

Læs også:

Rygte: Google snart klar med billig Nexus-tablet 

Rygte: Android 5 optimeret til tablets og indeholder dualboot 

Rygte: Google arbejder på trådløst musiksystem (Opd.)

© 2012, https:. All rights reserved.