Telia lancerer Danmarks første 4G-tablet

Samsung Galaxy Tab 8.9 bliver den første tablet i Danmark med mulighed for en 4G-aftale.

Telia, der har satset stort på at blive førende med den nye 4G-netværk, er nu klar med den første tablet med 4G herhjemme.

Den udvalgte tablet er Samsungs Galaxy 8.9, som er Samsings mellem-model i Galaxy Tab serien. Galaxy Tab har efterhånden et år på bagen. Styresystemet er Android 3.2 med Samsungs eget TouchWiz, og derudover har Galaxy Tab 8.9 1GHz dualcore processor og to kameraer med 3 og 2 MP samt 16GB eller 32 GB hukommelse.

Med telias 4G abonnement kan man forvente downloadhastigheder på mellem 10-40 Mbit/s, hvilket er op til 4 gange så hurtigt som med et almindeligt 3G-abonnement. Telias 4G netværk dækker mere end 140 byer og mere end 75% af Danmarks befolkning.

Man kan selv tjekke om man er dækket på Telias hjemmeside.

En Galaxy Tab 8.9 med 4G-abonnement koster 5.471,50 for 6 måneder.

 

© 2012, https:. All rights reserved.