Test: Den nye iPad er ikke varmere end konkurrenterne

Varmeproblemerne med den nye iPad er temmeligt overdrevne.

Da det i sidste uge viste sig, at den nye iPad udvikler mere varme end forgængeren iPad, var der straks snak om en ny skandale, a la iPhone 4’s “antennagate”, men mere grundige tests viser at den nye iPads “varmeproblemer” i virkeligheden næppe kan kaldes et “problem”.

Macworld har testet den nye iPads temperatur sammenlignet med de nærmeste Android-konkurrenter, Asus Transformer Prime og Samsungs Galaxy Tab 10.1 LTE, og det viser sig at både Transformer Prime og Galaxy Tab udvikler omtrent lige så meget varme som den nye iPad. I en enkelt måling Galaxy Tab endda en smule varmere.

Varmeudviklingen i Transformer Prime skyldes efter al sandsynlighed den firekernede Tegra 3 processor, mens det hos Galaxy Tab snarere er den meget tynde plastikskal, der er synderen.

via MacWorld 

Læs også:

Er den nye iPad lidt for hot? 

Test: Batteriindikatoren på den nye iPad er unøjagtig ved opladning

 

© 2012, https:. All rights reserved.