Vandtæt handycam fra Sony til snorkelferien

Sony Europe lancerer videokamera, der er vandtæt ned til 5 meter.

Kameraet, der hedder Sony Handycam GW55VE, kan også modstå stød og støv.

Sensoren er en Exmor R CMOS sensor, der kan optage video i HD med 1080 p, og linsen kan klare 10x optisk zoom and 17x digital zoom. Der kan også tages stillbilleder med kameraet med op til 20.4 Megapixels.

Kameraet får også en særlig Sweep Panorama funktion, som er tilpasset handycams, en timer til selvportrætter og en særlig undervandsindstilling, som forstærker farverne på undervandbilleder. En intelligent AUTO-optagelsestilstand (iAUTO) genkender op til 99 forskellige scenetyper og tilpasser automatisk  kameraindstillingerne.

Sony Handycam GW55VE kommer i butikkerne til maj, tril en endnu ukendt pris.

Læs mere hos Sony.

© 2012, https:. All rights reserved.