Analytiker: Apple vil droppe 17″ MacBook Pro

Apples absolutte topmodel indenfor bærbare kan være på vej ud.

Det er analytikeren Ming-Chi Kuo, som tidligere har været ret præcis i sine forudsigelser, der vover påstanden i en ny rapport.

Ifølge Ming-Chi Kuo er salget af 17″ MacBook Pro simpelthen for svagt til at Apple vil fortsætte med at holde modellen kørende. Kuo anslår at Apple solgte omkring 3,1 millioner bærbare i første kvartal 2012, og heraf mener han at 17″ Pro kun stod for 50.000 enheder, mens 15-tommersudgaven solgte ti gange så meget og 13-tommers udgaven i Pro-serien er den absolutte topscorer med 1,5 millioner enheder.

Forudsigelsen kommer samtidig med at alle forventer et større redesign af Pro-serien, der vil bringe hele linien mere i retning af MacBook Air, og måske smelte de to linier helt sammen.

Kuo forventer desuden at Apple vil præsentere Mountain Lion allere i juni, hvor de fleste regner med at det først vil ske senere på sommeren, og at Apple vil sælge over 5 millioner Macs i andet kvartal af 2012.

via MacRumours

© 2012, https:. All rights reserved.