Analytiker: Ny iPhone med unibody-design og 4G til oktober

 

Aktieanalytiker forventer en “ekstraordinær” iPhonelancering til efteråret.

Det er akteianalytikeren Brian J. White  fra Topeka Capital Markets, der har været på en tur rundt til blandt andre Apples underleverandører i Kina og Taiwan, som i følge Whites oplysninger er ved at gøre klar til at starte produktionen af komponenter til den nye iPhone op i juni.

Det vil passe fint med en oktoberlancering, som også masser af andre kilder har talt om.

Men mere interessant er det at White mener at den nye iPhone får et helt nyt design, med en større skærm på 4 tommer og et unibody kabinet, i stil med MacBook-serien. Derudover vil den nye iPhone have 4G, ligesom den nye iPad, men redesignet er ifølge White den største nyhedsfaktor, og den faktor, som vil få brugerne til at opgradere.

Man skal dog altid være varsom med at tage aktieanalytikeres rapporter for gode varer. Netop Topeka, som White arbejder for, har øget forventningerne til Apples aktie til over $1.000,-, og firmaet har derfor en klar interesse i at skabe så meget hype som muligt omkring Apple.

via AppleInsider

 

© 2012, https:. All rights reserved.