Apple og Samsung skal forhandle om forlig

Topcheferne fra de to selskaber skal mødes indenfor de næste tre måneder.

Apple og Samsung er langt om længe blevet enige om at opstarte forhandlinger om et forlig i den patentstrid, der kører mellem de to selskaber.

Apple CEO Tim Cook skal mødes med Samsungs topchef Choi Gee-sung sammen med chefjurister fra begge selskaber indenfor de næste 90 dage til en forhandlingsrække, der skal ledes af en amerikansk dommer.-

Apple og Samsung har over 20 sager kørende mod hinanden i retssale verden over. Hvor Apple har været meget offensiv og anklaget Samsung for at kopiere både hardware- og softwaredesign, har Samsungs modsagsanlæg  været mere defensive, hvilket blandt andet har medført at Samsung nu undersøges for misbrug af deres 3G-patenter.

Forhandlingerne er kun delvist frivillige, eftersom dommeren i en af de pågående retssager i USA har bedt parterne om at tilkendegive deres villighed til at forhandle. Det tvinger begge parter til at udvise forhandlingsvilje, fordi det vil se skidt ud, hvis den ene part nægter mens den anden invilliger.

Der er dog meget, der tyder på, at Tim Cook vil være mere udglattende overfor Samsung og Android end Steve Jobs, der er citeret for at ville smadre Android.

via Fosspatents

© 2012, https:. All rights reserved.