Apple opdaterer info om garanti

En ny juridisk side informerer om forskellen mellem Apples garanti og de europæiske bestemmelser.

På hjemmesiden gennemgås forskellem mellem Apples garanti,  den europæiske forbrugerlovgivning og AppleCare. Udover forskellen i hvor langt tid garantien dækker, er der også andre mindre forskelle. Apple fremhæver selv at den europæiske lovgivning kun dækker for fejl ved leveringstidspunktet, hvor Apples garanti og dækker fejl opstået efter modtagelsen indenfor det første år.

Hjemmesiden er offentliggjort uden yderligere forklaringer fra Apples side, men må ses som en reaktion på et sagsanlæg i Italien, hvor Apple anklages for at vildlede forbrugerne ved ikke at oplyse om den europæiske forbrugerlovgivning og står til at skulle betale en bøde på € 900.000. Apple har netop tabt apellen, men der er endnu en høring i sagen i maj, så det er ikke sådan at sagen er endeligt afgjort endnu. Men set i det lys er der grund til at tro at Apple vælger at kaste håndklædet i ringen i garantisagen, hvilket er en god nyhed for forbrugerne.

Apple

© 2012, https:. All rights reserved.