Cableman smider kablet

Ny webbutik koncentrerer sig om AirPlay-produkter.

Cableman.dk, der gennem seks år har solgt HiFi-udstyr barsler nu med en en ny webshop dedikeret udelukkende til Apples AirPlay teknologi.

Webshoppen har et stort udvalg af AirPlay højtalere, og shoppen har stærke producenter repræsenteret som danske Libratone, Loewe, Klipsch og iHome.

Den nye webshop er konsekvensen af at forbrugernes vaner har ændret sig. Færre og færre efterspørger de traditionelle store gulvhøjttalere, mens de små kompakte trådløse af slagsen går som varmt brød.

Folkene bag AirPlayShop.dk har naturligvis erfaringen med sig fra cableman, som også sælger trådløse højttalere som Libratone, og lover kompetent rådgivning og god service.

“Med AirplayShop.dk ønsker vi at give vores kunder den bedste shop med AirPlay højtalere og den bedste information om AirPlay. Derfor tager vi selv vores produktbilleder, producerer forklarende videoer og skriver alle vores tekster selv. På denne måde giver vi vores kunder de bedste forudsætninger for at træffe det rette valg, når AirPlay højtaleren skal købes.“, udtaler shopejerne Mahmoud Hamad og Benny Brændsgaard Kristensen.

Tjek selv butikken på AirPlayShop.dk

© 2012, https:. All rights reserved.