Elpærens afløser: El-boblen?

Alternativ LED-belysning vil glæde børn og andre sæbeboble-entusiaster.

Med glødepærens exit er markedet åbnet for alternative former for belysning, og det er ikke fordi det skorter på ideer.

Vi er dog skeptiske overfor denne variant, der forstærker en LED-lampes lys gennem bobler, der langsomt pustes op, for at briste og give plads til en ny. I LED-pærens levetid bliver det til hele 3.000.000 bobler.

Trods den begejstring konceptet kunne vække hos børn og andre barnlige sjæle, er det nok en upraktisk løsning at have hængende over spisebordet – og eftersom boblerne springer med ca. 15 sekunders mellemrum bliver der tale om en art slo-mo diskobebelysning, der nok kommer til at begrænse den helt store almene udbredelse.

Designfront via Gizmodo

© 2012, https:. All rights reserved.