Google-tablet udskydes til juli

Den nye Nexus-tablet forsinkes et par måneder for at få prisen helt i bund.

Googles tablet, der produceres af ASUS er ellers færdigdesignet, fortæller kilder til the Verge, men Google har udskuldt lanceringen for at lave et par ekstra justeringer, og håber at kunne sænke prisen, så den kommer ned og rammer $200.

Den nye Nexus-tablet vil ifølge kilderne være bygget over ASUS’ Eee Pad Memo 370T, som blev fremvist på CES, men derefter nærmest forsvandt fra jordens overflade. Den vil få en Tegra 3 quad-core processor og en 7 tommer stor skærm. Den vil kun have WiFi, og styresystemet bliver Android 4.

via TheVerge 

Læs også:

Endnu et tip bekræfter Google-tablet i 2012 

Rygte: Google vil selv sælge tablets 

Rygte: Google snart klar med billig Nexus-tablet 

© 2012, https:. All rights reserved.