HTC: “Thin is in”

Ifølge HTC er tykkelsen på en smartphone vigtigere for brugerne end batteritiden.

I HTC’s kamp for at genvinde tidligere tiders eksplosive vækst på smartphonemarkedet støtter selskabet sig ofte til brugerundersøgelser for at finde ud af, hvad det egentlgi er, brugerne vil have.

Det har velsignet verden med “kvindemobilen” HTC Rhyme, som blev skabt ud fra omfattende undersøgelser af, hvad kvinder ønsker sig af en smartphone – komplet med en lysende, dinglende charm og en forenklet brugerflade, der ikke udfordrede de stakkels enfoldige hunkønsvæsener alt for voldsomt.

Nu har HTC lavet endnu en brugerundersøgelse, der angiveligt viser at brugerne foretrækker tynde smartphones fremfor smartphones med større batterier, der holder strøm længere. Resultaterne er allerede brugt i One-serien, der praler af en slank talje, men ikke just er prangende på batterifronten, selv om topmodellen One X har fået plads til et større batteri uden at gå på kompromis med tykkelsen.

Det er ikke fordi HTC helt dropper at tænke batteritid ind som en vigtig faktor, men istedet for større batterier vil de satse mere på forbedrede batteriteknologier og bedre powermanagement på softwaresiden.

Strategien kan dog vise sig at give bagslag, eftersom smartphones i større og større grad forventes at kunne køre 4G, som er meget mere strømkrævende end det traditionelle 3G. Motorola har for eksempel valgt en modsat strategi, hvor de har lavet en ekstra model af topmodellen RAZR, kaldet RAZR MAXX, som er en smule tykkere men tilgengæld har et meget kraftigere batteri.

 

© 2012, https:. All rights reserved.