iCloud fortsætter væksten

Apples cloudtjeneste har nu 125 millioner brugere.

På pressemødet, hvor Apples kvartalsregnskab blev præsenteret, kunne CFO Peter Oppenheimer også fortælle at iCloud nu har 125 millioner brugere.

Sidst Apple offentliggjorde brugertal var for ca. 2 måneder siden, hvor Tim Cook kunne fortælle at iCloud havde 100 millioner brugere, og væksten fortsætter således, selv om det ikke går så stærk som for et par måneder siden, hvor op imod 5 millioner brugere tilmeldte sig på ugebasis.

Oppenheimer fortæller desuden at brugerne benytter alle funktioner i iCloud, og at andelen af brugere, der vælger at tilkøbe ekstra lagringsplads udover de gratis 5GB er voksende, selv om han ikke her nævner specifikke tal.

iCloud er næppe tiltænkt som et indtjeningsområde for Apple, men snarere en metode til at fastholde brugerne i økosystemet, når først de har tilmeldt sig iCloud, og derfor er selve antallet af iCloudbrugere nok det vigtigste for Apple.

I betragtning af at Apple har solgt 365 millioner i-Devices siden iPhone-lanceringen i 2007 tyder meget på at der er stor tilslutning blandt brugerne til iCloud, eftersom antallet af brugere vil være væsentligt lavere end antallet af solgte enheder.

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.

Tags: