Nu vil Hi-Fi klubben sælge Libratone

De populære trådløse højttalere kan fra i dag opleves i Hi-Fi Klubbens 77 butikker.

Libratones AirPlay-højttalere, Live og Lounge, har høstet stor anerkendelse både i Danmark og det store udland for både produktdesign, brugervenlighed og lydkvalitet.

Vigtig aftale for HiFi-klubben

Libratone bliver en strategisk vigtig samarbejdspartner for Hi-Fi Klubben. Efterspørgslen er nemlig stigende på streaming-baserede produkter, hvor kundernes computere, smartphones og ikke mindst musiktjenester som WIMP og Spotify nemt kan integreres og afspilles over højttalerne.

”Libratone forener lydkvalitet, design og teknologi. Deres AirPlay-højttalere ligger derfor meget tæt op ad vores drømme omkring, hvordan et godt produkt skal være. Sagt på en anden måde: Vi synes simpelt hen, at produkterne er fede! Derfor er Libratone en strategisk vigtig samarbejdspartner for Hi-Fi Klubben, fordi vi ønsker at blive ved med at være det foretrukne sted at gå hen, når man vil have de bedste streaming-produkter på markedet,” fortæller Christoffer Arensbach, produktdirektør hos Hi-Fi Klubben.

Også Libratone er glade for det nye samarbejde, eftersom HiFi-klubben er en af de helt store, seriøse forhandlere af HiFi og tv.

”Hi-Fi Klubben har gennem årene opbygget en meget stærk profil som leverandør af Hi-Fi og tv-løsninger i høj kvalitet, og med deres forstærkede fokus på kombinationen af flot design og god lyd, ser vi i Hi-Fi Klubben som en meget attraktiv partner med stor synergi for begge virksomheder” siger Ole Bergstein, Sales Director hos Libratone. ”Endvidere ser vi Hi-Fi Klubbens sælgere som meget kompetente rådgivere omkring nye teknologier, og det passer godt til vores produktportefølje og det niveau, vi selv står inde for.”

Libratone Live og Lounge benytter Apples AirPlay-teknologi til trådløst at overføre musik og lyd. Med den indbyggede AirPlay-teknologi streames musikken direkte fra iPad, iPhone eller iPod touch samt fra en Mac eller en PC til højttalerne via WiFi-netværket.

Libratone Live koster fra 4.999 kroner og Lounge kan købes fra 8.999 kroner.

© 2012 – 2019, https:. All rights reserved.