Nu vil Ikea også sælge forbrugerelektronik

En ny serie af fladskærme er på vej i det svenske møbelhus.

Den tid, hvor alt hvad Ikea havde at byde på var spånpladereoler og plastikstole er for længst ovre. Møbelgiganten har udvidet sit sortiment over årene, og sælger for eksempel også hårde hvidevarer, og nu vil Ikea tilbyde endnu mere til forbrugerne.

I første omgang vil man fremover kunne finde en serie af fladskærms-tv kaldet Uppleva. Fladskærmene er produceret af kinesiske TCL og er LED-LDC, og der er internetopkobling på de større modeller over 24 tommer og tilsyneladende en eller anden smart-TV-agtig brugerflade, som man kan se på billedet.

Ellers er der ikke mange oplysninger tilgængelige, men vi er spændte på at se om Ikeas fjernsyn også dukker op i de danske butikker.

via idg.se

© 2012, https:. All rights reserved.