Nye funktioner på vej til Final Cut Pro

Videoredigeringsprogrammet får en gennemgribende opdatering senere på året.

Apple fik stor kritik for Final Cut Pro, da programmet blev frigivet sidste år, eftersom redigeringsprogrammet mangler en række nødvendige funktioner for at kunne bruges professionelt, men Apple forsikrer at de er tager Final Cut Pro alvorligt. Siden lanceringen er det da også blevet til hele fire opdateringer, som har løst nogen af de mest alvorlige mangler, og nu fortæller holdet bag FCP, at der er endnu flere forbedringer på vej i år.

På den årlige NAB-messe i Las Vegas har konsulenten Larry Jordan mødtes med Apple, som fortæller at der er en omfattende opdateringen i vente, der blandt andet vil tilføje nye redigeringsværktøjer til multikanals lyd, understøttelse af RED-kameraer og MFX plug-in.

Hvornår opdateringen kommer vil Apple ikke fortælle, men den vil naturligvis være gratis for brugere af Final Cut Pro.

Larry Jordan

 

© 2012, https:. All rights reserved.