Rygte: Apple forhandler med EPIX om indhold til TV

TV-kanalen og streamingtjenesten skal være i forhandlinger med Apple.

Ifølge kilderne har forhandlingerne været i gang siden starten af 2012 og kan, hvis der falder en aftale på plads, betyde en mængde nyt indhold på Apple TV, og naturligvis det fjernsyn, som Apple forventes at lancere senere i 2012.

Forhandlingerne er dog stadig i en indledende fase ifølge kilderne, og en endelig aftale falder næppe på plads foreløbig.

EPIX er et samarbejde mellem Paramount, Lionsgate, and MGM og fungere både som en tv-kanal og en VOD-tjeneste, hvor man kan leje film, comedy og musik. Udover sin egen tjeneste har EPIX pt. en eksklusivaftale med streamingtjenesten Netflix til $200 millioner om året, som slutter til september, og en eventuel aftale med Apple kan derfor først træde i kraft til den tid.

Reuters

 

© 2012, https:. All rights reserved.