Rygte: Galaxy S 3 bliver det hurtigste dyr i skoven

En lynhurtig quad-core processor i GS3 skal give konkurrenterne baghjul.

Ifølge rygterne skal den nye Galaxy S 3 – eller hvad den kommer til at hedde – have en Exynos 4412 quadcore processor, magen til den Samsung-chip, der sidder i Meizu MX Quad-core, som er op til 60% hurtigere end dualcore udgaven.

Iføle en kilde tæt på Samsung, som The Verge har talt med, kan vi forvente “fremragende benchmark performance”, hvilket da heller ikke kan overraske eftersom dual-core forgængeren, som sidder i Galaxy S 2, var blandt de hurtigste i benchmarktests sidste år.

Visse regionale udgaver vil dog sandsynligvis få en dualcore processor, for eksempel for at understøtte LTE.

Lanceringen af Galaxy S 3 har indtil nu været en af de mest hemmelighedsfulde fra Samsungs side, og andre kilder fortæller at Samsung har testet prototyper af GS3 i forklædt i “dummy boxes”, så der er indtil videre ingen læk, der fortæller noget om designet.

Heller ikke navnet er der sikkerhed om, og det er på ingen måde sikkert at Samsung vil fortsætte nummereringssystemet. Alt vi ved er at Samsung den 3. maj vil præsentere “den næste Galaxy”.

Læs også:

Rygte: Galaxy S 3 kan være en “iPhone 4S” 

Samsung Galaxy S 3 præsenteres 3. maj 

Galaxy S III får sidste-minuts rettelser

 

© 2012, https:. All rights reserved.