Rygte: Galaxy S 3 kan være en “iPhone 4S”

Den nye Galaxy S 3 er måske kun en “moderat opdatering” af forgængeren.

Android-fanboys, der længe har grinet af mega-hypen omkring den rygtede iPhone 5, der viste sig blot at være en iPhone 4S med mindre forbedringer på hardware- og softwaresiden, kan måske komme til at lide samme skæbne.

En anonym, men troværdig kilde fra den britiske teleindustri fortæller til CNET, at den stort hypede Galaxy S 3, som har været ventet i månedsvis, måske ikke byder på de helt store nyheder i forhold til forgængeren og måske endda helt dropper 3-tallet i navnet.

Nyhederne skal i følge kilden begrænse sig til en ny Exynos 4412 quadcore processor og et nyt featur kaldet Human Interaction, hvor mobilen er i stand til at følge burgerens øjenbevægelser og gå på sleep, når brugeren kigger væk fra skærmen.

Samsung har ellers i deres amerikanske reklamekampagner gjort et stort nummer ud af at latterliggøre Apple-fans, der står i endeløse køer for at købe en mobil, der ligner den forgående. Der kan selvfølgelig være god fornuft i at beholde det succesfulde design fra Galaxy S2, der har været Samsungs største succes nogensinde, men på den anden side risikerer man at skuffe brugerne, der har haft ekstremt høje forventninger, og især når man har gjort grin med konkurrenten, virker det ikke så heldigt.

Samtidig åbner en mindre opdatering op for at Apple igen kan indtage førertrøjen, når de præsenterer en ny iPhone, hvilket formentligt sker til efteråret.

Samsung præsenterer den nye Galaxy den 3 maj i London.

CNET 

Læs også:

Samsung Galaxy S 3 præsenteres 3. maj 

Galaxy S III får sidste-minuts rettelser

© 2012, https:. All rights reserved.