Rygte: iTunes 11 under udvikling med iCloud- og iOS 6-understøttelse

Apple tester nu en større opdatering af iTunes.

Apple arbejder efter sigende på et grundigt redesign af iTunes, der i sin nuværende version (10.x) efterhånden også har halvandet år på bagen.

Iføge 9to5mac, der har set skærmbilleder af iTunes 11, får iTunes 11 en langt større iCloud-integration, med et centralt iCloud panel med adgang til iTunes Match, iTunes in the Cloud, backup til iOS-enheder og så videre.

Derudover vil iTunes 11 understøtte iOS 6, men kilder fortæller til 9to5mac, at der sandsynligvis når at komme endnu en version af iTunes 10 med iOS 6-understøttelse før iTunes 11 er helt færdig.

Eftersom det er begrænset, hvor meget vi herhjemme kan bruge iCloud til i iTunes-sammenhænge er det mest interessante ved iTunes 11 dog nok at den efter al sandsynlighed vil indeholde helt nye metoder til at “opdage” indhold i iTunes Store og App Store. Apple købte i februar det lille firma Chomp, der har specialiseret sig i indholdsrelaterede søgninger i App Store, og i følge rygterne er Chomp-teamet nu ansat hos Apple i et team der specifikt arbejder med indholdssøgnigner i iTunes og iTunes Store.

9to5mac 

Læs også:

Nye søgemuligheder på vej til App Store 

Apple frigiver iTunes 10.6.1 

Rygte: Apple arbejder på redesign af iTunes Store

© 2012, https:. All rights reserved.