Samsung bag “vækkelsesdemonstration” i Australien (Opd.)

Samsung tager nu kritikken af Apple helt ud på gadeplan.

En “demonstration” foran Apple Store i Syndey, filmet af den austalske videomager Nate Burr,  er angiveligt arrangeret af Samsung, der skulle have hyret folk til demonstrationen.

De sortklædte demonstranter ankom til Apple Store i Sydney i en stor sort bus med påskriften “wake up” medbringende sorte skilte med samme tekst, og råbte ind i Apple Store at folk derinde skulle “vågne op”.

Kampagnen er en fortsættelse (omend en noget bizar en af slagsen) af Samsungs kontinuelige forsøg på at latterliggøre Apple-brugere, der både er blevet sammenlignet med får og med fanger i et fængsel, og nu er den åndelige krig så tilsyneladende rykket helt ude i gaderne.

Om “wake-up-callet” skal forstås som en ærlig bekymring over at iPhonebrugere er for søvnige (og dermed farlige i trafikken?), eller om der er tale om en decideret vækkelsesbevægelse er endnu uklart (omvend jer! For Dommens dag er nær?), men måske er kampagnen forbundet med hjemmesiden Wake-Up-Australia, der tæller ned til den 3. maj, hvor Samsung lancerer sin næste Galaxy smartphone.

Opd. 30.04.

Samsung har officielt afvist at have nogen forbindelse til demonstrationen, og det er på nuværende tidspunkt ikke kendt, hvem der står bag og hvad formålet er.

© 2012, https:. All rights reserved.