Shhh! Apple bygger cafeteria til hemmeligheder

En ny cafe i Cupertino skal kun være tilladt for Apples medarbejdere.

Silicon Valley er ikke bare et hipt, kreativt sted, hvor kreative computernørder hygger sig med udviklingen af de nyeste gadgets – det er også et af de steder i verden, hvor industrispionage er mest udbredt. Sidder man på en cafe i frokostpausen og snakker om sit arbejde, er sandsynligheden for at en medarbejder fra en konkurrent sidder lige i nærheden med lange ører, og det er naturligvis noget, der bekymprer Apple.

Apple er forlængst vokset fra det nuværende hovedkvarter på Infinite Loop, og har kontorer flere steder ude i byen, hvor medarbejderne er tvunget til at spise deres frokost på “offentlige” cafeer og restauranter i Cupertino. I selve hovedkvarteret er der et cafeteria, men her har medarbejderne lov til at invitere gæster med indenfor, så risikoen for at en uendelig naiv medarbejder inviterer sin nye “ven” fra IBM til frokost kan naturligvis ikke udelukkes.

Nu tager Apple konsekvensen og bygger et cafeteria til sine medarbejdere ude i byen. Her bliver kun adgang for Apples medarbejdere, så her får de endelig en mulighed for at tale frit sammen i frokostpausen. Apple regner med at cafeteriaet vil få 228 kunder i timen i frokost-timerne, men er bygget til at kunne håndtere dobbelt så mange.

Apple er desuden i færd med at bygge et nyt  hovedkvarter i Cupertino, der kan rumme alle Apples medarbejdere.

© 2012, https:. All rights reserved.