Steve Jobs-film klar til efteråret

Optagelserne til den første film om Steve Jobs’ liv starter i næste måned.

Produceren Mark Hulme fortæller i et interview, at titlen på filmen bliver “Jobs: Get Inspired” og vil omhandle perioden fra omkring 1971 til 2000, altså fra Steve Jobs begyndte at interessere sig for teknologi i skoletiden, over stiftelsen af Apple, Jobs ufrivillige afsked i 80’erne og tilbagekomst i 90’erne.

Hovedrollen skal som spilles af Ashton Kutcher, som udover at have en vis lighed med den unge Steve Jobs, også personligt er Apple-fan og derfor var nem at overtale til at spille rollen.

Filmen skal instueres af Joshua Michael Stern.

Mark Hulme har ikke tidligere fungeret som producer, og han fortæller at ideen om at lave en film om Steve Jobs startede den dag, hvor Jobs annoncerede til tilbagetrækning fra Apple. Hulme ejer et mediebureau, og han bemærkede hvordan hele IT-afdelingen og den kreative afdeling var optaget af nyheden om tilbagetrækningen hele dagen, selv om der ikke var nogen skandale eller noget overraskende i annonceringen.

Udover “Jobs: Get Inspired” arbejder Sony på en film om Steve JObs, baseret på Walther Isaacsons biografi.

neowin 

Læs også:

Rygte: Indie-film om Steve Jobs på vej

 

© 2012, https:. All rights reserved.