Tim Cook skal åbne D10-konference

Apple-bossen bliver hovednavnet ved AllThingD’s årlige konference.

Det bliver første gang at Tim Cook skal tale uden for de trygge rammer i Apples egne pressemøder, og det bliver derfor spændende at se Cook på slap line for første gang.

AllThingD’s årlige D-konferencer er som regel spændernde begivenheder, hvor de seneste trends indenfor tech-industrien bliver fremlagt og diskuteret, og man kan nok også forvente at Tim Cook vil løfte lidt af sløret for, hvad Apple har af planer for 2012. Der plejer ikke at være deciderede produktlanceringer på D-konferencerne, men måske kan vi få lidt mere at høre om Apples nye fjernsyn og om deres visioner for “Post-PC-æraen”.

D10 løber af stabelen i slutningen af maj i Rancho Palos Verdes, som ligger syd for Los Angeles

AllThingsD

© 2012, https:. All rights reserved.