Wozniac: “Windows Phone er smukt og intuitivt”

Medstifteren af Apple har prøvet Nokias nye Lumia 900.

Steve Wozniac, computergeni og opfinder af Apple-computeren, er kendt for sin store og oprigtige interesse for smartphones, og han ejer indtil flere Android-mobiler, senest den nye Galaxy Nexus.

Nu har Woz også været ude at investere i Nokias Lumia 900, som er Nokias første smartphone med Windows Phone 7, som kan købes i USA, og i en podcast fortæller han, at han er vild med Microsofts mobile styresystem.

“The Woz” har altid været forfriskende blottet på bagtanker og hele podcasten emmer af en mands ærlige glæde og begejstring for teknologi.

Wozniac finder WP7 “smukt og intuitivt” og oplever Nokia’en som “en ven, ikke et redskab”. Han foretrækker styresystemet frem for Android. iPhone er (naturligvis) stadig hans yndlingsmobil, men Nokia’en vil fremover være med ham overalt hvor han går.

I en kommentar skriver “the Woz” videre, at han synes at Microsoft har fanget “the spirit of Apple”(!) og skiver at han fore stiller sig at Microsoft har ansat en tidligere Applemedarbejder til at udvikle WP7 (hvilket ikke er tilfældet. WP7’s metrobrugerflade er udviklet af Joe Belfiore, som har været hos Microsoft i over 20 år).

anewdomain

© 2012, https:. All rights reserved.