Analytiker: iPhone 3GS lever videre

Den snart tre år gamle iPhone kan meget vel få et meget længere liv.

Meget vand er løbet i stranden siden iPhone 3GS blev lanceret i 2009. Siden er der kommer retinaskærme, og langt hurtigere processorer for blot at nævne det vigtigste, men ikke desto mindre kan man stadig købe sig en iPhone 3GS for den nette sum af 2.700 kr på Apples hjemmeside.

Og ifølge Peter Misek fra Jefferies kan iPhone 3GS meget vel fortsætte med at være på hylderne. Ifølge Misek har Apple indgået aftaler med  “et ledende distrubitions- og logistikfirma”, som skal stå for distributionen af iPhone 3GS til salg uden abonnement, især i udviklingslande.

Ifølge Misek vil prisen også falde yderligere fra de $375 den koster i dag til mellem $250 og $300.

Strategien skulle være at få kontakt med markeder,hvor Apple i dag ikke rigtigt er repræsenteret, af den simple grund at prisen på iPhones simpelthen er for høj. Det er primært udviklingslande, der tænkes på, men også for eksempel det europæiske marked, hvor en rapport fornyligt viste at Android “knuser” iPhone, da forbrugerne især i Sydeuropa på grund af krisen ikke har råd til Apples produkter.

Skulle Apple følge sit vante mønster, ville iPhone 3GS ellers glide ud af produktion når sjette generations iPhone lanceres til efteråret, hvorefter iPhone 4 ville overtage pladsen som “entry level” model og iPhone 4S ville få en reduceret pris, som iPhone 4 har det i dag.

via AppleInsider

© 2012, https:. All rights reserved.