BeoPlay V1: Fleksibel fladskærm fra B&O

Hvem siger, at en fladskærm skal bestemme, hvor alt andet i rummet skal placeres?

B&O PLAY er Bang & Olufsens nye serie, som er specielt henvendt til det yngre publikum. I serien lanceres nu fjernsynet BeoPlay V1, som indoptager det fokus på fleksibilitet og bærbarhed, som er opstået indenfor andre genrer som højttalere og computere, samtidig med at der ikke gås på kompromis med hverkend billedkvalitet eller lyd.

BeoPlay V1 har hverken fod eller ophæng, som vi kender det fra traditionelle fladskærm, men er derimod udstyret med en stander i form af en spinkel ramme af metalrør, som gør at fjernsynet kan placeres langt mere elegant og fleksibelt, og ikke er begrænset til at skulle klistre sig op ad en væg. Udover den medfølgende stand har man mulighed for at tilkøbe et vægophæng og sågar et loftophæng.

Selve kabinettet er udført i pulverlakeret stål med højttalergitteret trykt direkte ind i kabinettet under skærmen. Højttalerens frontstof under gitteret kan udskiftes, så man kan sætte sit eget præg på fjernsynet med farverne rød, gul, grøn, sølv og mørkegrå.

B&O lover naturligvis uovertruffen billedkvalitet og suveræn lyd, som de påstår kan måle sig med mange surroundsoundsystemer med deres eksterne højttalere, subwoofere, ledninger og forstærkere.

Fjernsynet har desuden utallige indbyggede tilslutningsmuligheder, en fjernbetjening, der også kan bruges til  dvd-afspillere, digitaloptagere og andet udstyr fra andre producenter end Bang Olufsen. Derudover er BeoPlay V1 naturligvis klar til Apple TV2 og der er endda plads til “set-top-enheden” i fjernsynskabinettet – diskret gemt væk, men altid nem at komme til.

 BeoPlay V1 er designet af Anders Hermansen og findes med 32″ og 40″ skærm i enten sort eller hvid. Vejledende udsalgspriser er fra DKK 17.999 (inklusiv gulvstand og Beo4 fjernbetjening) for 32” og fra DKK 21.999 for 40” (inklusiv gulvstand og Beo4 fjernbetjening).
Fjernsynet kan kun købes i Bang & Olufsen butikker. Det kommer i handlen i Europa fra 2. maj 2012 og i resten af verden i løbet af maj.

© 2012, https:. All rights reserved.