Facetime kan få 3G-understøttelse

Apple tester tilsyneladende 3G-understøttelse af Facetime.

Da Apple introducerede Facetime, faldt det mange for brystet at videokalds-programmet kun kan bruges på en WiFi-forbindelse og ikke på 3G-nettet. Årsagen er da heller ikke teknisk begrundet, men skyldes alene at Apple har indgået en aftale med de store teleudbydere i USA, som frygter at forbrugerne vil bruge store mængder af data, hvis Facetime virkede på 3G.

Men noget tyder på at 3G-understøttelse til Facetime kan blive en mulighed i fremtiden. Den rumænske Apple-blog iDevice opdagede en advarsel i iOS 5.1.1, som dukkede op når man afbryder 3G-forbindelsen, og advarer mod at man ved at afbryde 3G-forbindelsen også lukker for Facetime.

Apple er altså tydeligvis i gang med at teste muligheden for 3G-understøttelse, men om det bliver virkelighed afhænger selvfølgelig af en ny aftale med teleoperatørerne.

iDevice via Gizmodo

© 2012, https:. All rights reserved.

Tags:,