Fleksible smartphones på vej?

Samsung påstår at de har “enorme” ordrer på deres bøjelige skærme.

Måske smyger din smartphone sig om få år om dit håndled, når du er på farten, istedet for at friste tilværelsen på bundes af tasken eller i baglommen.

Samsung præsenterede allerede sidste år en OLED-skærmteknologi, der går at skærmene kan vrides og bøjes ikke alle mulige retninger, og nu fortæller Samsungs næstformand Kwon Oh-hyun, at elektronikgianten allerede har store ordrer på de fleksible skærme, og at Samsung vil begynder af masseproducere OLED-skærmene og regner med at producere en million til forsendelse allerede i år.

Spekulationerne går naturligvis på om Apple er en af aftagerne på de fleksible skærme. Apple er i forvejen storkunde hos Samsung, og hvis teknologien er ved at være klar til masseproduktion er det højst sandsynlgit at også Apple vil prøve at binde an med en fleksibel iPhone. Man skal dog ikke forvente at kunne folde iPhone 5, som præsenteres til efteråret sammen på midten. Der går sandsynligvis flere år, før de endelige produkter begynder at nå markedet.

via Electronista

© 2012, https:. All rights reserved.