Gameloft klar med N.O.V.A 3

3 episode af det roste sci-fi first person shooter spil er frigivet i AppStore.

Det er kun fire måneder siden at Kal i den seneste udgave af N.O.V.A. satte en stopper for volteriternes planer ved at sabotere deres krigsfabrikker. Men som følge af attentatet på præsident Folsom har regeringen overgivet kolonierne til volteriternes herredømme for at forhindre borgerkrig blandt befolkningen, hvor den pro-volteriske fløj vinder frem.

Kal Wardin har holdt lav profil siden Folsoms død, men nu har han modtaget en desperat bøn fra Yelena om at komme til Jorden. Helten må endnu engang træde i karakter for at redde menneskeheden!

N.O.V.A. 3 fortsætter altså hvor forgængeren slap, og i det nye spil er de ti baner over hele galaksen fra den krigshærgede Jord til den iskolde Volterite-by forskellige nye våben og kræfter, mulighed for 6 forskellige multiplayer-spiltyper hvor man kan kæmpe imod 12 spillere, og en helt ny standard inden for grafik og gameplay.

N.O.V.A. 3 Near Orbit Vanguard Alliance koster 42 kr til iPad og iPhone – og er naturligvis optimeret til den nye iPads Retinadisplay.

 

© 2012, https:. All rights reserved.