Gør far glad!

Stilfuld kortholder til sommersæsonen er en oplagt gave til fars dag.

Sommeren er på vej, og med den det lette sommertøj, som betyder at en stor pengepung bliver upraktisk og klodset at have med. Lige så velkendt og uundværlig den gode gamle tegnedreng er om vinteren, hvor den ligger trygt og godt i inderlommen på overfrakken, lige så stor en pestilens er den om sommeren, hvor man har valget mellem at putte den i baglommen, hvilket udover faren for lommetyve i de forkerte bukser medfører højrisiko for at stå med r**** bar, eller at gå rundt med den i hånden, hvilket ikke er herrepraktisk når der skal fordeles vaffelis ud til ungerne, eller fadøl til vennerne, på stranden.

En simpel kortholder kan løse problemet, men for mange er det alligevel en lidt for minimalistisk løsning, for ofte er det rart at kunne have flere kort med sig, samt måske lidt kontanter til iskiosken på stranden.

Exentris model er både let, smart og solid, og udmærker sig ved at kombinere kortholder og tegnebog i et enkelt design.

Der er en Exentri til enhver smag

Exentri har valgt at koncentrere deres produkt om én model, der så til gengæld fås i et utal af farvevarianter. Trods det minimalistiske, kompakte design, kan kortholderen foldes ud som en pung i miniformat, så man har adgang til separate rum til pengesedler, kvitteringer o.l. Ialt er der plads til 6-7 kort, og to af kortene kan sættes så man har adgang til dem uden at skulle åbne holderen.

Udenpå er der brugt ægte skind, med lås i poleret rustfrit stål, og indeni er kortholderen forstærket af stål, så kortene ikke kan bøjes og kortenes magnetstriber beskyttes, af et nylonindlæg i hvert rum.

Kortholderen kan desuden leveres med USB stik (hukommelseskort), der ikke fylder mere end et kreditkort.

Prisen er 395 kr.

Se mere på exentri-danmark


© 2012, https:. All rights reserved.