HTC lancerer Desire C

Den prisbillige smartphone med Beats-lyd kommer på udvalgte markeder i løbet af måneden.

Selv om HTC har satset stort på at brande deres nye One-serie, har de ikke glemt den gode gamle, populære Desire-linie, der nu får et lille nyt familiemedlem.

HTC Desire C er eksklusivt designet og alligevel prisbillig smartphone, og også her har HTC valgt at integrere Beats lydteknologien, så lydkvaliteten skulle være i top.

Softwaremæssigt er Desire C også med helt i front med HTC Sense 4.0 og Android 4.0, og som ekstra features er der integreret Dropbox med 25GB gratis lagerplads på nettet i to år fra telefonen aktiveres.

Skærmen er på 3.5 tommer med en opløsning på 320 x 480 pixels, og på bagsiden sidder er 5 MP kamera. Der hvor der er sparet er på processoren, som er en 600 MHz Snapdragon S1, og på batteriet som kun har 1.230 mAh.

HTC Desire C kommer desuden i en variant med integreret NFC-chip, så mobilen også kan bruges til betalinger og til at få adgang til information og tilbud, når man er på farten.

HTC har endnu ikke offentliggjort prisen, men vi gætter på et prisleje på omkring 2.000 kr. HTC Desire C vil kunne fås i farverne rød, hvid og sort.

© 2012, https:. All rights reserved.