iOS 6 beta på trapperne?

En betaversion af iOS kan være klar til præsentation på WWDC.

Apple bruger sitet beta.icloud.com til at teste nye tiltag i iCloud, og en bruger har nu opdaget direkte referencer i sitets kode. Her anmodes brugere om at logge ind med iOS 6 beta.

Samtidig kan man se på hjemmesiden, at Apple er igang med at teste flere apps til iCloud. 9to5mac har taget screenshots, hvor ikoner for noter og påmindelser optræder side om side med Mail, Kontakter, iCal, Find my iPhone og iWork, som på nuværende tidspunkt understøttes i iCloud.

Andre kilder fortæller at Apple med iOS vil droppe Google Maps og istedet lancere sin egen kort-app. Apple har den seneste tid opkøbt indtil flere små selskaber, der arbejder med kort, og skulle nu være klar til at droppe samarbejdet med Google på dette område. Allerede med iPhoto til iOS fravalgte Apple Google som samarbejdsparter på kort-delen og valgte istedet at benytte  den opensourcebaserede korttjeneste OpenStreetMap.

 

© 2012, https:. All rights reserved.