Nu kan du købe Creative Suite 6

CS6 er i handelen nu, Creative Cloud klar i midten af maj.

Den nye CS6-serie indeholder helt nye og redesignede versioner af design- og redigeringsklassikere som InDesign, Photoshop, Illustrator og Premiere Pro. Derudover kan man også købe suiterne Creative Suite 6 Design & Web Premium, Creative Suite 6 Design Standard, Creative Suite 6 Production Premium og Creative Suite 6 Master Collection.

Fra midten af maj giver Adobe samtidig adgang til deres nye cloudtjeneste Creative Cloud, hvor medlemmer får  fuld adgang til alle de nye CS6-produkter samt mulighed for opbevare, synkronisere og dele deres CS6-værker i skyen.

”Vi annoncerede Creative Cloud og CS6 for to uger siden, og de to lanceringer har fået stor opmærksomhed fra kreative i hele Norden. I dag sætter vi så officielt CS6-programmerne i handelen, og vi ser frem til at introducere Creative Cloud midt i maj,” siger Mariah Andén, nordisk marketingchef for Digital Media hos Adobe.

Den nye CS6-serie indeholder bland andet Mercury Graphics Engine, der bruger computerens GPU til at sætte ekstra skub på blandt andet PhotoShop, hvor man i den nye CS6-version oplever ekstra hurtig feedback og en mere direkte vej til færdigt produkt.

Brugergrænsefladen i de nye CS6-programmer er også redesignet med henblik på at give brugerne et bedre overblik og en mere enkel arbejdsgang. For eksempel kan man i CS6 nemt udgive digitalt indhold i én arbejdsgang, så det har den rigtige opløsning på både tablet, smartphone og på pc.

Med Creative Cloud får man derudover eksklusivt adgang til Adobe Muse 1.0 og Adobe Edge Preview, og som medlem af Creative Cloud kan man også nemt hoste og publisere sine egne websider. Hvis man vælger at anvende de nye CS6-programmer som Creative Cloud-medlem, er man derudover altid sikret adgang til de nyeste programmer og services.

Adobe Creative Suite 6-produkterne kan købes igennem autoriserede forhandlere, Adobe Store og Adobes hjemmeside.

Adobe Creative Cloud medlemskab koster 442,80 kr. om måneden ved medlemskab i et år, og det er også muligt at købe løbende medlemskab for 664,20 kr. om måneden. Derudover gælder der en særlig introduktionspris på 220 kr. om måneden for kunder, som allerede har købt CS3, CS4, CS5 eller CS5.5

Se mere på Creative Cloud.

© 2012, https:. All rights reserved.