Ny 1984-video: Apple som “Blue Busters”

En ny intern salgsvideo fra 80’erne er dukket op på YouTube.

Blot en uge efter, at en intern salgsvideo fra Apple blev lækket dukker der en ny video op. Denne video bruger temaet fra den dengang populære film GhostBusters til at anskueliggøre Apples kamp mod den daværende hovedfjende IBM. Da IBM’s kælenavn var “Big Blue” er teksten fra det oprindelige soundtrack lavet om til “Blue Busters”, og Apple-sælgerne er klædt ud som “Ghostbusters”, med en Macintosch på ryggen, en Apple 2 som brystplade og en støvsuger-agtig “buster”, som forvandler IBM-computerne til Macintosch på kontorerne og på butikslagrene.

Både Steve Jobs, Steve Wozniac er med i videoen ganske kort.

Se videoen nedenfor ellers på YouTube. For læsere, der er gamle nok til at kunne huske den gamle Ghostbusters film er videoen et fuldstændigt hysterisk tåkrummende gensyn med en længst svunden tid. Til de yngre læsere må vi udstede en advarsel: Akut 80’er alert! Så er I advarede.

Den første interne video, der fremstiller Apple og IBM-krigen som 2. Verdenskrig er ligeledes dukket op på YouTube. Se, eller gense den nedenfor


© 2012, https:. All rights reserved.