Ny MacBook Pro og iMac på trapperne?

Benchmarktests af to ukendte Macs tyder på at de nye modeller endelig er ved at være klar.

To Macs er dukkets op i Geekbench’s database, som har sparket gang i rygterne om en snarlig frigivelse af nye Macs.

Den ene optræder under navnet MacBookPro9,1, hvilket alt andet lige bør være efterfølgeren til den nuværende generation, der går under navnet MacBook Pro 8.x, og også testens resultater ligger på linie med, hvad de fleste forventer sig af en kommende MacBook Pro.

Den mystiske Pro angives til at have en Intel Ivy Bridge Core i7-3820QM quad-core processor på 2.7 GHz, hvilekt også anses som den mest naturlige afløser til den nuværende processor i 15 og 17-tommers modellerne.

Pro’en scorer 12,262 i benchmarktesten, mod den nuværendes score på 10,500.

Andre interessante detaljer er, at maskinen angives til at køre en version af OS X Mountain Lion med et højere buildnummer end den senest frigivne betaversion.

Den nye iMac, der er dukket op i benchmarktesten er en 27-tommers model med nummeret iMac 13.2 med en Intel Ivy Bridge Core i7-3770 quad-core processor på 3.4 GHz. iMac’en scorer 12,183 i benchmarktesten, hvilektk u ner en anelse højere end den nuværende imac med en tilsvarende high-end processorløsning, der scorer 11,500.

Det er ikke første gang at mye macs dukker op i benchmarktersts før lanceringen, og sammen med andre rygter på Macfronten er der altså meget der tyder på en snarlig lancering

MacRumours 

© 2012, https:. All rights reserved.