Ny Spotify-musiktjeneste fra Telia på trapperne

Telia lancerer snart sin egen musiktjeneste, baseret på Spotify.

TDC, der med TDC Play for tiden er det eneste teleselskab, der har en selvstændig musiktjeneste, får nu snart konkurrence fra Telia.

Ifølge Berlingske vil Telia i morgen vil lancere en ny aftale med Spotify., der giver Telias kunder adgang til det enorme musikbibliotek.  Berlingske baserer historien på en annoncekampagne, som Telia indrykkede i Berlingskes app-magasin sidste tirsdag. telias pressechef vil ikke bekræfte mere end hvad der står i reklamerne.

Priser og betingelser er endnu ikke kendt.

Telia har tidligere haft deres egen, musiktjeneste, kaldet Fri Musik, der dog lukkede ned sidste efterår. Udover TDC’s  Play, var Telenors musiktjeneste Wimp en overgang eksklusiv for selskabets kunder, men er nu tilgængleig for alle – mod betaling.

Udover telesekskaberne står en masse andre aktører i kø for at tilbyde kunderne forskellige former for indholdstjenester. Den mest udbredte er Apples iTunes, der sælger både musik, bøger og film, men også Nokia, Sony og Samsung har egne indholdstjenester.

Berlingske

© 2012, https:. All rights reserved.