Nyt rygte: Office til iPad og Android klar til efteråret

Endnu et rygte antyder at Microsoft vil portere Officepakken til iOS og Android.

Rygter om en Officepakke til iPad har cirkuleret siden november sidste år, trods Microsofts afvisning af at projektet skulle have noget på sig.

Det senetse rygte peger på en lancering til november, og denne gang nævnes Android også som en mulighed. Kilden bag rygtet påstpr at have set en prototype af Office køre på en ipad, og at det var nærmst identisk med den version en journalist fra The Daily hævdede at have set tilbage i januar, som Microsoft dog benægtede alt kendskab til.

Det er endda muligt at Office vil komme i en version til iOS, der også kan køre på iPhone og iPod Tpuch, eftersom kilden fortæller at app’en udtrykkeligt hedder “Office for iOS” og ikke “Office for iPad”.

BGR

© 2012, https:. All rights reserved.